Stadium Sports Camp 2010, Vecka 3, Grupp 14


jaa ni barn, kommer upp en massa ljudklipp sen också, när jag orkar vill säga. blev dock inte så mycket bilder, vi hade så mkt att göra så vi hann inte ta fler, haha. 

PUSS PÅ GRUPP 14, LOVE YA

the end

igår tog stadium sports camp slut. typ, mitt livs bästa upplevelse hittills. tack till alla underbara personer som gjorde det till att bli en grym vecka, ni är awesome!  tror jag kramade alla 17 andra i gruppen typ 8ggr innan vi skulle fara, haha, några tårar kom också, för det är ju inte så stor chans att vi träffas igen. men man kan ju alltid hoppas!

nu är jag i sthlm iaf, varit i solna centrum idag och far in till stora staden imrn, får se om jag hittar det jag söker!sen ska jag ha en bloggpaus med, skriver när jag knr för det.


sårad

Grupp 14


MISS U

tjaoo, har haft 2 träningspass idag, stukade foten på första så har grymt ont nu..... och där mellan hade vi rugbygrejs, var dock inte med, men det var roligt att titta på iaf, haha!
sen har vi match ikväll mot nån annan grupp, så det blir chillittt värre.

och så har vi badat i en stor vattenspridare också jag, johanna, sofia och lisa, så grymt skönt när det är typ 30+ i luften.

men nu har jag samling för maaat, PUSS LOVE

!!!

HOLLAND FTW

ACTIVITY TOWN

tjoho!
sitter på en dator på stadium sports camp och chillar, har shoppat en massa nä jag var i linköping med, bilder på det när jag kommer hem!
Idag var det iaf invigning med Erik Grönwall bland annat,det var väl bra då. Sen har vi inte hunnit göra mycket mer, har ett träningspass ikväll och så ska vi se VM finalen också var det tänkt!
Och vi har det jättemysigt i vårat rum där det bor typ 8 pers, kommer bli gryymt varmt inatt, menmen.
NU HÅLLER MIN PÅ ATT TA SLUT OCH JAG FÅR PANIK HEHE, MEN SKRIVER MER NÅN FLER DAG, PUSSTJO ALLA SÖTA!

RSS 2.0